Foto: Flickr.com (Kitty Terwolbeck) CC-BY 2.0

Homohaat anno 2015…

Velen van jullie hebben eerder dit jaar mijn blog gelezen waarin ik openlijk uit de kast kwam. Ik kreeg alleen maar positieve reacties naar aanleiding van dit bericht, maar dat veranderde ongeveer anderhalve week geleden.

Via Tinder (ja, ook ik heb het) kwam ik in contact met een jongen die in eerste instantie heel aardig tegen me deed, na wat heen en weer gepraat te hebben vroeg hij om mijn 06-nummer, omdat Whatsapp wat makkelijker praat dan de chatfunctie op Tinder. Zodoende stuurde ik hem mijn nummer en niet veel later kwamen de eerste appjes binnen.

De jongen die ik leerde kennen als die lieve, aardige jongen veranderde in iets waar ik niet eens woorden voor heb. Blijkbaar een zielig type dat Tinder gebruikt om homoseksuele jongens te vinden en ze zo te bestoken met haat.

We leven in 2015, bijna 2016 en als er zelfs dan nog zo conservatief wordt gedacht over homoseksualiteit, dan kan ik me daar zo kwaad om maken, ook al heeft het geen zin, want mensen hebben hun meningen toch wel weer klaar liggen, no matter what!

Lees het onderstaande Whatsapp-gesprek tussen mij en die andere gast rustig door en laat vooral een reactie achter, al is het maar om hem eens flink voor lul te zetten!

screenshots_homohater_20151214_zonder06

Foto bovenkant: Flickr.com (Kitty Terwolbeck) CC-BY 2.0

Jochem Pluim

Hoi! Welkom op mijn blog! Ik ben Jochem, en op deze site plaats ik veel diverse artikelen. Soms met een scherpe mening, soms slechts om iets met jullie te delen. Hoe dan ook, het is altijd door mij geschreven! Ik wens je veel leesplezier!

Misschien ook interessant voor jou...

1 Reactie

  1. 13 juni 2016

    […] land dat als eerste het homohuwelijk introduceerde. Daar zal je negatieve reacties van ontvangen. Is mij ook gebeurd. Maar daar moet je boven staan heb ik ontdekt. Als je jezelf laat kleineren door een stel debielen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *