Foto van een random hond ter illustratie. Foto: Flickr.com (Jeff Ro)


Hond achtergelaten bij de Albert Heijn

Vreemd verhaal vandaag… Gewerkt bij de Albert Heijn tot 21:15, komen we met een stel buiten, ligt daar een hond vastgebonden aan de fietsenrekken. Vreemd, maar misschien komt er zo wel iemand. Even gewacht en die hond lag er nog steeds. Toen maar de dierenambulance gebeld.

Die waren snel ter plaatse en de vrouw van de dierenambulance liep naar de hond toe, die op dat moment erg bang was. Ze wilde checken of de hond gechipt is, maar toen bleek dat de hond helemaal niet vast zat aan de riem. De riem zat wel vast aan het fietsenrek, maar niet aan de hond.

Hond op de vlucht, wij er achteraan, we hadden haar bijna, maar toen rende ze de Bergweg omhoog en verdween ze spoorloos. Wij konden niet veel meer doen, dus de chauffeuse van de dierenambulance is die kant op gereden, wij zijn maar naar huis gegaan.

Mensen, als je je hond even buiten laat omdat je snel boodschappen moet doen of wat dan ook, zorg er dan in ieder geval voor dat hij goed vast zit! En wil je van je hond af, breng hem dan alsjeblieft naar een goed tehuis in plaats van hem maar ergens te droppen.

Dus…

Jochem Pluim

Hoi! Welkom op mijn blog! Ik ben Jochem, en op deze site plaats ik veel diverse artikelen. Soms met een scherpe mening, soms slechts om iets met jullie te delen. Hoe dan ook, het is altijd door mij geschreven! Ik wens je veel leesplezier!

Misschien ook interessant voor jou...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *