Met de waterpolojeugd van PFC naar Borculo!

Afgelopen weekend hebben de jeugdteams onder de 15 en onder de 17 van PFC Rheden zoals ieder jaar weer deelgenomen aan het Schuurman-BZC waterpolo-jeugdtoernooi in Borculo! Een weekend vol waterpolo, gezelligheid en feest!Zaterdagochtend zijn de teams vanuit Velp vertrokken om 8:30. Eenmaal in Borculo aangekomen werden de tenten opgezet, bedden ingericht en uiteraard omgekleed voor de eerste wedstrijd.

Na een aantal wedstrijden overdag hebben ze ’s avonds met z’n allen lekker friet gegeten, om daarna naar de feestavond te gaan! Hier was het ook erg gezellig!

Uiteraard mocht ook de traditionele ontgroening niet ontbreken. Met een groots ‘scheerschuimgevecht’ werd iedereen die voor het eerst meeging naar Borculo als het ware welkom geheten op het toernooi.

Zondag werden de laatste wedstrijden gespeeld en werd er met een kleine friet-lunch afgesloten, om weer richting huis te rijden.

Kortom: een weekend vol gezelligheid, feest en waterpolo. We hebben er van genoten en nu al weer zin in volgend jaar! Jitske, Mingus, Lisanne en Larissa, bedankt dat jullie als begeleiding mee zijn gegaan! En ouders, ook bedankt voor het rijden! 😉


Larissa heeft een leuk filmpje gemaakt van het weekend! Bekijk hem hier:


En bekijk hier alle foto’s!

Jochem Pluim

Hoi! Welkom op mijn blog! Ik ben Jochem, en op deze site plaats ik veel diverse artikelen. Soms met een scherpe mening, soms slechts om iets met jullie te delen. Hoe dan ook, het is altijd door mij geschreven! Ik wens je veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *